Medarbetare

Joakim Karlsson

Joakim Karlsson

VD & Partner

Joakim Karlsson är VD och en av Cavendos grundare. Joakim har mer än 10 års erfarenhet av fastighetsinvesteringar och har tidigare arbetat för det nordiska fastighetsfondbolaget Niam, han har även arbetat för Jones Lang LaSalle i Stockholm.

Joakim har en magisterexamen i nationalekonomi från Uppsala universitet.

Antony Pastiroff

Antony Pastiroff

Partner, Asset Management

Antony Pastiroff började på Cavendo under 2016. Antony har en gedigen erfarenhet från fastighetstransaktion, uthyrning och förvaltning och har tidigare bedrivit egen verksamhet för kunder så som Pembroke och CBRE Global Investors. Han har också mångårig erfarenhet från seniora positioner inom EFM och Jones Lang Lasalle med ett stort fokus på handelsfastigheter.

Pekka Salakka

Pekka Salakka

Senior Advisor

Pekka Salakka är Senior Advisor och ordförande för Cavendo Oy. Pekka har mer än 30-års erfarenhet av fastighetsmarknaden och har tidigare innehaft ledande positioner på CapMan, Dividum och Niam. Pekka är även styrelsemedlem i Ahlström Kiinteistöt Oy.

Martin Lindblad

Martin Lindblad

Investment Manager & Partner

Martin Lindblad är Investment Manager och en av Cavendos grundare. Martin har tidigare arbetat på fastighetsfondbolaget Niam där han huvudsakligen fokuserade på investeringar i Sverige och Finland.

Martin har en magisterexamen i Fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

Markus Wikstrand

Markus Wikstrand

Associate Director

Markus började arbeta för Cavendo 2015 och arbetar med investeringsanalys och finans. Markus har tidigare varit anställd på fastighetsfondbolaget Niam där han arbetat med bl.a. investerarrapportering och fondanalys.

Markus har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Anna Rönngren

Anna Rönngren

Shopping Center Manager

Anna började på Cavendo i mars 2019 och arbetar som Shopping Centre Manager för Heron City. Hon har tidigare arbetat hos CBRE Asset Services och innan dess drivit ett eget bolag inom marknadsföring riktat mot köpcentrum i 15 år. Anna är diplomerad fastighetsförvaltare.

ar@cavendo.se
+46 702387755

Urban Ehrling

Urban Ehrling

Senior Advisor & Partner

Urban Ehrling är Senior Advisor för Cavendo och en av grundarna till bolaget. Urban har mer än 30-års erfarenhet av fastighetsbranschen och har tidigare innehaft olika ledande befattningar på fastighetsfondbolaget Niam och det noterade fastighetsbolaget Wihlborgs.
Urban har en magisterexamen i Fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

Annette Brantlin

Annette Brantlin

Asset Manager

Annette började på Cavendo 2018 och arbetar med asset management i Heron City och Kluuvi. Annette har erfarenhet av asset management både ifrån Sverige och utomlands och var tidigare anställd på CBRE Asset Services.

Annette har studerat fastighetsekonomi vid University of Reading

ab@cavendo.se
+46 707 84 67 60